Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Спици и бодли 2020

май 16 @ 8:00 - май 22 @ 23:00

Безплатно
izvanredni-spici

В тона на добрите новини от последните дни и ние имаме да ви съобщим една. Облаците се разсейват, КПП-тата отпадат, планините “работят” и се надяваме, че сте намерили начин да тренирате в изминалите месеци, защото предстои СПИЦИ И БОДЛИ 2020 – извънредно дистанционно издание!

КАКВО?
Колоездене / бягане / щафетно бягане / дуатлон.

КОГА?
Когато решите, в периода 16.05 – 22.05.2020 включително

КЪДЕ?
Където пожелаете, стига трасето да отговаря на следните изисквания:

37 км
900 метра положителна денивелация
поне 80% по черни пътища или пътечки
Допускат се обиколки (част от маршрута да се повтаря)

КАК?
Изберете си трасе, запишете “Спици и бодли 2020” в Strava (или друго приложение за измерване на дистанция и денивелация, което ползвате) и ни изпратете линк през нашия сайт – wwwspici.spk.bg

КАТЕГОРИИ:
Колоездачно трасе – мъже / жени – 37км / +900м

Бягане – мъже / жени – 37км / +900м
Бягане – щафети (общо класиране) – 2 х 18.5км и общо +900м. Всеки състезател трябва да избяга по 18.5 км като тракът на втория участник да започва там където е приключил тракът на първия, при възможност ( ако сте от различни градове, ще приемем и и тракове от различни градове).

Дуатлон (общо класиране) 2 х 37км, 2 х +900м

Не забравяйте към трака да ни изпратите и снимка на тема “Спици и бодли”

Няма такса за участие, затова всички са добре дошли да се включат! Всички участници ще получат дигитална грамота, а онези, които коректно са изпълнили условията за трасе, участват в класиране за награди, осигурени от Alpecin и Doppelherz Bulgaria. Победителите във всяка категория ще получат билет за Спици и бодли 2021!

Класирането ще бъде направено след 22.05.2020 спрямо всички изпратени ни тракове, като в класирането ще се взима предвидвид изтекло време (elapsed time), a не време за движение (moving time). Наградите ще изпратим, чрез куриер, като допълнително ще се свържем с победителите, за да уточним детайлите.
Тъй като основната цел на събитието е да насъричм спортуване и активностите навън, ще разчитаме основно на съвестта на участниците, за да няма злоупотреби.

Специална награда:

НАЙ-ОРИГИНАЛНО ТРАСЕ

Тук няма да поставяме ограничения – дали ще изпишете името си с йероглиф върху картата или ще очертаете боа, глътнала слон – ще приветстваме всякакви форми на креативност. Наградата е осигурена от Alpecin

Фейсбук събитие

Детайли

Начало:
май 16 @ 8:00
Край:
май 22 @ 23:00
Стойност:
Безплатно
Уебсайт:
https://spici.spk.bg/register/

Организатор

Софийски планински клуб
Email:
office@spk.bg
Уебсайт:
www.spk.bg

Място

Из цяла България
всеки град, България + Google Map