Хо-Хо-Хо

Коледа е! Някои хора се събират пред камината, други се завиват с топло одеало и си пускат Джингъл Белс и Алиша Кийс, трети правят поредната нова дупка на колана.
Е, ние от СПК не попадаме в нито една от тези категории. Ние ще се съберем в Клуб на Пътешественика на 21ви Декември, за да си направим равносметка за изминалата година. Ще чуем историята за това, как един каталунски планински клуб ни беше на гости в България и след това, как те от своя страна ни поканиха на незабравимо прекосяване на Пиринеите от Франция до Каталуния. За виното, пицата и сладоледа от Тоскана до Пулия, ще ви разкаже колоездачната група, която прекоси Италия. Първите стипендианти на клуба ще ни разказват за пътешествията си – нямаме търпение! Ще представим също така и новия управителен съвет в лицето на Госпожата, Зубъра, Натегача и Калпазан.
Събитието е отворено, както за всички членове на клуба, така и за всички желаещи да станат такива. Добре са дошли и всички, които бяха част от нашите инициативи и преходи през годината. И за да създадем максималко усещане за СПК коледен дух, приветстваме всякъкви кулинарни вкусотии, които да споделим заедно – развихрете се😉
Очакваме ви!

Хо-Хо-Хо

  • Трудност: Лежерно

The event is finished.

Date

21 декември 2022
Expired!

Time

20:00 - 23:00

Локация

Клуб на пътешественика
улица Сердика 19
Категории

Организатор

Софийски планински клуб
office@spk.bg
https://spk.bg

Privacy Preference Center