Хо-хо-хо

С настъпването на тази приказна зимна обстановка, дойде време и за нашето Софийско планинско коледно парти! Дойде онзи момент, в който в някои къщи замириса на канела, в други вече украсиха коледните дръвчета, а в трети извадихме ваксите и наточихме кантовете. Ех, Коледа!

Заповядайте на 21 декември в Клуб на пътешественика, от 18:30 часа, за да направим обща равносметка на изминалата прекрасна ‘23та клубна година. Както традицията повелява, са добре дошли всички членове, приятели, доброволци и партньори на Софийски планински клуб. Традиционно приветстваме всякакви домашно приготвени вкусотии от всички кулинарни гурута сред вас.

И като стана дума за кулинария… Мммм.. Нещо ново, което би могло да стане и традиционно, ще заформим тази година – Конкурс за най-добър мармалад от сливи! Да, за същите плодове от “Сливи за Смет” говорим, които някои от вас взеха и превърнаха във вкусно сладко. Ще дегустираме и оценим вашето производство, а рецептата на най-доброто, ще качим в сайта на СПК и ествествено ще наградим производителя 😉 Подгответе небцетата, СеПеКари!

След като се насладим на всички кулинарни изкушения, ще преминем и към любимата част на малки и големи – ПОДАРЪЦИТЕ! 🎅
Донесете любима своя книга. На малко листче, напишете нещо кратко за себе си. Поставете листчето в купата. След като съберем всички подаръци, домакинът ще изтегли и прочита по факт от купата. Който познае името на човека – печели книгата. След правилен отговор, напускате играта.

С нетърпение ще ви очакваме!

Хо-хо-хо

  • Трудност: Лежерно

The event is finished.

Date

21 декември 2023
Expired!

Time

18:30 - 23:55

Локация

Клуб на пътешественика
улица Сердика 19
Категории

Организатор

Софийски планински клуб
office@spk.bg
https://spk.bg

Privacy Preference Center