ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ!
Нашият преливащ от вълнение екип от доброволци няма търпение да ви съобщи, че регистрацията за Спици и Бодли 2022 е официално отворена!

Стартът на състезанието по планинско бягане и колоездене ще бъде на 29.05 (неделя) на добре познатото ви място (Художествената гимназия в гр. Казанлък), а оттам трасетата за бегачи, колоездачи и дуатлонисти водят право към планината!
Ще ви очакваме още в петък вечер (27.05), когато ще започнем с организирането на палатков лагер, приятна музика и пивка бира.
За съботния ден (28.05) сме предвидили музикална сцена и възможност да изпитате от първа ръка изживяванията като акро-йога, слаклайн и други, да се полюшкате в хамачната градина на Айляк Хамак, да изпробвате конна езда и куп други активности на открито и при спазване на всички мерки.
В следобедните часове ще се проведе детското ни XCO състезание за деца до 12-годишна възраст “Малки спици”. Трасето ще бъде в близост до старт/финала на голямото състезание и ще бъде организирано под формата на обиколки. Състезанието е безплатно за всички деца, а записването ще става на място в съботния ден. Скоро ще споделим повече подробности.
И ако дотук програмата не ви се струва достатъчно наситена, в събота от 13:00 ч до 19:00 ч. ще се проведе практическо обучение по техника на каране (с акцент върху спускането) на MTB с нашия приятел Любо Ботушаров от mtb-bg.com. Обучението е подходящо за начинаещи и средно напреднали и ще бъде в 3 групи (от 13:00 / 15:00 / 17:00 ч.) с лимит от 10 участника в група. Повече информация относно обучението и записването – bit.ly/spici-training
Тази година взехме важното решение да променим цените на билетите. Основна причина за това, отвъд увеличението на цените на всякакви стоки и консумативи, необходими за провеждането, е нашето желание за постоянно подобрение на условията и качеството на всички аспекти на събитието. Очаквайте съвсем скоро да обявим какви подобрения предвиждаме тази година! Всички приходи от Спици и Бодли се оползотворяват в полза на самото събитие и на доброволческите инициативи на Софийски Планински клуб, които можете да разгледате тук: https://spk.bg/initiatives/. Нашата дейност като организатори и доброволци продължава да бъде напълно безвъзмездна!
Ранно записване – 33 лв (важи за първите 50 билета или до края на февруари (28.02.2022).
За да се възползвате от тази опция, въведете промокод EARLYBIRD)
Стандартен билет(колоездене, бягане и дуатлон) – 45 лв.
Групов билет за 5 човека – 180 лв.
Щафетно бягане – 70 лв.
Юноши до 18 г. – 10 лв.
Билет на място – 60 лв.
Обучение MTB с Любо Ботушаров – 15лв.
5% от цената на всеки билет ще бъде дарена за благотворителност на Фондация Ела и Ти – Ela I Ti Foundation
В ЦЕНАТА НА БИЛЕТА Е ВКЛЮЧЕНА ЗАСТРАХОВКА ЗА ДЕНЯ НА СЪСТЕЗАНИЕТО – 29-ТИ МАЙ.
РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪСТЕЗАНИЕТО И ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТИ – www.spici.spk.bg
  • Трудност: Лежерно

The event is finished.

Date

27 - 29 май 2022
Expired!

Time

18:00 - 18:00

Privacy Preference Center