Разкажи за себе си

С какво се занимаваш в градска среда?

По образование съм скулптор, но така се получи, че замених изкуството с дизайна и в момента работя като UX Designer в голяма софтуерна компания.

От колко време си в клуба?

Бих казал, че от декември 2016, на традиционния преход до з. Страшно езеро.

Незабравимо бедстване с клуба

Всяко бедстване с клуба е незабравимо, особено когато някой знае “един по-кратък път”. Може би едно спускане от вр. Тодорка по един от улеите към х. Вихрен. Беше в началото на юни, бяхме доста разообразна група, дори имаше едно кученце с нас. То не бяха преспи, откатерване, камъните се вадеха като чекмеджета. В крайна сметка успяхме да стигнем при колите миг преди да се изсипе порой.

Кои са любимите ти спортове?

Спортовете постоянно се менят и като така нямам основен такъв. В момента съм запален по шосейното колоездене, но любими са ми по-техничните зимни преходи – траверси или изкачване на връх по маршрут, различен от класическия. Покрай това – плуване, спортно катерене. Преди карах сноуборд, но е трудно да се поддържат толкова активни спортове.

С какво се занимаваш в клуба?

В кои инициативи се включваш

Във всички инициативи, където е необходимо уеб представяне – като започнем от сайта на клуба до системата за регистрации за Спици и бодли. Също правя профилни снимки 😀