Разкажи за себе си

С какво се занимаваш в градска среда?

В градска среда се опитвам да придавам облик на нещата, който е едновременно функционален и приятен за окото. С други думи, занимавам се с дизайн (брандинг, графичен, UX, сценичен, екранен) и с фотография.

От колко време си в клуба?

2015

Незабравимо бедстване с клуба

По вело-маршрута от Велинград до Кърджали, точно на границата между Западните и Източните Родопи, има два километра по права линия, които липсват на картата. Е, разбрахме защо – в края пореден ден каране 60-70км в пресечен терен, останали без храна и вода (щото колко му е, два километра), се озовахме в коритото на пресъхнала река, обградена от отвесни скали. Колкото и да не ни се вярваше, имахме една опция и тя бе “само нагоре”. И така, с раници, палатки и велосипеди *на гръб* сменихме дисциплината от “планинско колоездене” на “скално катерене”, за да се озовем няколко часа след залез в село Безводно – един мъничък край на света, до който стигнахме от обратната страна.
Да, в тази история има и ловци, мечки и гала вечеря от спагети на primus с прясно събрани билки, но друг път за тях.

Кои са любимите ти спортове?

Тези на открито – според сезона. Колоездене, плуване, ски.

С какво се занимаваш в клуба?

В кои инициативи се включваш

Отговарям за визуалното представяне и участвам в организацията на повечето клубни проекти, но винаги се стараем от създаването на дадена инициатива да положим стабилна и устойчива във времето основа, така че нейното развитие да не зависи от конкретен човек, а да има собствен живот и да е достъпна за всеки, който има желание да се включи.