Скъпи приятели, любители на планината,

 

Това лято някои от нас бяха в Памир, други в Алпите, трети на Черни връх, но всички бяхме в планината. В края на силния летен сезон, ние от Софийски планински клуб, решихме да дадем възможност на всички вас да споделите своите преживявания под формата на кратък разказ. Знаем, че ще бъде трудно, но опитайте в рамките на 18 000 знака (10 машинописни страници) да ни разкажете за Вашите 18 000 стъпки към Върха.

 

Ние се стремим да споделяме с вас това, което ни се случва, а сега е ваш ред. Всеки може да участва като ни изпрати своя разказ свързан с планината. Няма ограничение за пол, възраст или практикуван спорт, стига да се случва там горе, в Планината, за която всички мечтаем, докато стоим в града.

Началото на конкурса е на 00:00 на 19 Октомври.2015г.,а крайният срок за участие е 23:59 ч. на 19 декември 2015 г. Най-добрите творби ще се определят от 5 членно жури. В следващите няколко седмици ще ви информираме кой ще оценява вашите разкази, защото всички те също има какво да ни разкажат.

Победителите ще обявим на 30 Декември. А наградите са:

 

1-во Място- Едногодишно членство в Софийски планински клуб + ваучер за планинска екипировка

2-ро Място- Книга + тениска

3-то Място –Бъф + Календар с планински фотографии на български автори

 

Специални награди:
Награда от публиката– Ще бъде дадена на разказа спечелил най-много почитатели във фейсбук
събитието. В периода, в който тече конкурсът, разказите ще бъдат публикувани от нас като анонимни, за да е справедливо спрямо всички ви. След като бъде обявен победител, ще допълним имената на авторите.

 

Награда на RooBar– Ще бъде дадена за най-екстрмен разказ избран от тях.
Някои бележки:

 

Изпращайте своите разкази на e-mail адрес: podvurha@gmail.com Изпращайки ни вашите разкази, вие се съгласявате те да бъдат използвани и публикувани от нас. Оценяването на текстове ви ще се случва анонимно.Моля не включвайте в текстовете си имена на търговски дружества, web сайтове и др., за да избегнем неудобни ситуации. Софийски планински клуб си запазва правото да обяви и допълнителни награди за Вашите разкази, защото сме сигурни, че те ще са страхотни.

Благодарим на всички за участието. Ще се радваме да се срещнем с вас и да преживеем нашите общи приключения в планината.

 

#УважавайПланината!

 

Събитието във фейсбук

 

The event is finished.

Date

19 октомври 2015 - 19 декември 2015
Expired!

Time

8:00 - 23:55

Локация

София

Организатор

Софийски планински клуб
office@spk.bg
https://spk.bg

Privacy Preference Center