През изминалите две издания на инициативата бяха събрани близо 10 000 лв, които бяха дарени за каузата на Фондация “Синергиа”. Успяхме да съберем и стотици усмивки от участниците и зрителите, които се включиха в събитието, затова тази година сме решени да го направим отново!

Светулки RUN 2020 ще подкрепи Фондация „Очи на четири лапи“. Мисията на фондацията е да обучава кучета – помощници на хора с увреждания. Мисията на фондацията е изграждането на балкански център за обучение на кучета за хора с увреждания.

Конкретната инициатива, към която ще бъдат насочени средствата събрани тази година е възпитанието, грижата и отглеждането на 12 бебета кучета водачи.

Бягането ще се проведе по 5-километрово трасе в Борисовата градина с начало и край езерото „Ариана“. Датата е 30.09.2020, а всички участници ще трябват да бъдат с челници или друга светлина…за да се ориентират в тъмното 🙂

Програма:
19:00-19:50 – Регистрация на място и заплащане на такса (дарение)
20:00-20:45 – Бягане по маркирано трасе.
20:45-21:30 – Свободна програма и възможност за запознаване с каузата на хората със зрителни увреждания.

Желаещите да участват при регистрация правят дарение в размер на 10 лв. на място. Всеки е свободен да дари и по-голяма сума. Всички събрани средства от събитието ще бъдат предоставени на Фондация “Очи на четири лапи“ в подкрепа на хора с увреждания и тяхната кауза.

Разбира се, за да избегнем струпванена голямо количество хора около масата за такса и регистрация, ще положим всички нужни мерки.

Събитието и тази година е подкрепено от Doppelherz Bulgaria, които ще ви очакват на финала.

Фейсбук събитие

The event is finished.

Date

30 септември 2020
Expired!

Time

19:00 - 21:30

Локация

Борисова градина

Цена

BGN10

Организатор

Софийски планински клуб
office@spk.bg
https://spk.bg

Privacy Preference Center